Vouchery pro podnikatele

Vouchery pro podnikatele představují efektivní nástroj pro podporu a rozvoj podnikání. Na stránkách www.voucher-system.cz můžete velmi rychle vytvářet své vlastní vouchery a hned je využít pro růst vašeho podniku. Můžete vytvářet a prodávat vouchery pro své koncové zákazníky (B2C) nebo vytvářejte dárkové poukazy na služby pro podnikatele a firmy a podpořte segment B2B.

Dvě možnosti prodeje vašich voucherů

Přemýšlíte nad tím, jak vouchery použijete pro růst vašeho podnikání? Připravili jsme pro vás dvě oblíbené vyzkoušené možnosti pro zvýšení vašich tržeb.

  1. Buď si vložíte na váš web kód, který vám zašleme, a tím získáte nový prodejní kanál na svém webu, aniž byste museli vytvářet e-shop. 
  2. Nebo pro vás vytvoříme unikátní stránku na našem serveru a pošleme vám URL adresu vašeho voucheru.

Váš první dárkový voucher vytvoříte během pár minut a hned ho můžete nabídnout k prodeji. Následující vouchery můžete duplikací vytvořit ještě rychleji. Jak na to? Vyzkoušejte si tvorbu a prodej voucherů na 1 měsíc ZDARMA. Nic neriskujete!

Mohlo by vás zajímat: přečtěte si několik rad, jak vytvořit voucher!

Vytvářejte vouchery pro podnikatele

Pokud se živíte marketingovým poradenstvím, ekonomickými konzultacemi, bezpečností práce nebo nabízíte služby v oblasti obchodu či propagace, vytvořte na stránkách www.voucher-system.cz poukázky pro firmy a podnikatele. Nákupem poukázek získá majitel pro svou společnost potřebnou podporu bez ohledu na to, zda jde o malý či střední podnik. Využijte výhody, že vouchery mohou nakupovat živnostníci, podnikatelé i velké firmy ze všech krajů České republiky.

Vouchery můžete vytvářet pro různé účely, jako je například rozvoj dovedností zaměstnanců či manažerů, marketing, školení nebo investice do technologií.

Podnikatelé mohou snadno a rychle využít vaše vouchery k získání podpory pro své projekty a aktivity. Vaše vouchery a dárkové poukazy získá kupující v digitální podobě. Po nákupu voucheru se kupující stane majitelem e-poukazu, který následně uplatní u vydavatele poukazu, který je poskytovatelem dané služby či produktu.

Podpořte vaše podnikání prostřednictvím voucherů

Vouchery pro rozvoj podnikání mohou mít pozitivní dopad na váš růst a rozvoj vaší společnosti či podniku. 

  1. Díky novému prodejnímu a marketingovému kanálu, který získáte prostřednictvím našich voucherů, můžete navýšit své tržby a investovat například do tvorby nových www stránek, inovací nebo školení. 
  2. V podnikání vám také můžeme pomoci tím, že si zakoupíte voucher v našem katalogu a získáte tak nové znalosti, dovednosti nebo informace o nových technologiích. Tímto způsobem mohou vouchery přispět ke zlepšení konkurenceschopnosti vašeho podniku či zvýšení produktivity.

Fandíme vašemu podnikání

Podnikatelské vouchery představují cennou příležitost pro malé a střední podniky, které hledají marketingovou podporu pro své projekty. Díky voucherům mohou podnikatelé získat know-how nebo analytické, marketingové či prezentační nástroje na rozvoj svých podniků, investovat do AI technologií nebo zlepšit účinnost svých propagačních kampaní a zvýšit prodej produktů či služeb.

Držíme vám palce v podnikání!

Honza Vavřička
redaktor

PS: Systém EasyVoucher si můžete vyzkoušet zdarma!